Wedding tarieven

Wedding tarieven

Kennismakingsgesprek

Dit is een gesprek van 2 uur, waar in ik ze vertel wat ik voor hun kan doen, en beantwoord hun vragen.

€ 35.00 incl. btw

Lajoya trouw pakketen

Voor de volgende pakketten zitten er de voorbereidingen in en een deel van de grote dag.

Pakket 1

Sluier

1100/ incl. BTW
40 uur planning
10 uur aanwezig

40 planning en hulp en ondersteuning in de voorbereiding.

Te denken aan het opstellen van een traject voor te zoeken naar leveranciers, opstellen van de grote dag het programma, tijdsindeling voor de grote dag, zoeken naar verschillende extra’s, en ga zo maar door. Dit kan in gesprek met het bruidspaar maar ook echt fysiek mee te gaan naar locaties en leveranciers. Opstellen draaiboek bijhouden van alle afspraken. Bijhouden  en in de gaten houden van budget.

Ook in dit pakket zit 10 uur aanwezig op de bruiloft voor het regelen van de zaken op de grote dag. Te denken aan tijdsplanning, bijhouden van de papieren de ringen, mensen naar hun plaats begeleidden, bijhouden van de tijdsplanning, controleren op de dag van de leveranciers, en allerlei bijkomende dingen.  Op de dag kom ik aan op het afgesproken tijdstip, dit kan bijvoorbeeld zijn op het moment dat de bruid klaar is met de kapper en aangekleed is,  en wanneer het echt gaat beginnen. Voor dat ik daar aankom heb ik contact gehad via de telefoon, of alles naar wens verloopt, en of alles voor de dag geleverd is te denken aan de taart, en of alles klaar is. Instrueren van de getuigen en bruidskinderen, sprekers, sketches. Alles zorgen dat als ik halverwege de avond weg kan gaan de bruiloft volgens jullie wensen kan door gaan.

Pakket 2

Kousenband

1450/ incl. BTW
55 uur planning
12 uur aanwezig

55 uur plannen alles van Pakket 1 (Sluier), maar dan nog meer begeleiding en sturing en coaching.

12 uur aanwezig op de grote dag. Ook kan ik op de dag zorgen voor opvang van de gasten terwijl jullie als bruidspaar foto’s zijn gaan maken. In die tijd dat jullie foto’s maken kan ik de rest aansturen zowel de gasten als de leveranciers, en hun ook controleren, op vangen bij de diverse locaties van de gasten. De zorgen voor de gasten uit jullie handen nemen, zodat jullie ten volle van de dag kunnen genieten.

Pakket 3

Tiara

1750/ incl. BTW
70 uur planning
14 uur aanwezig

70 uur plannen alles van Pakket 1 (Sluier) en Pakket 2 (Kousenband), maar dan nog meer begeleiding en sturing en coaching.

14 uur aanwezig op de grote dag. Voor dit pakket geldt al het bovenstaande maar dan neem ik nog meer uit handen van het bruidspaar,  dit is echt een pakket die ik zal aanraden als het bruidspaar geen of weinig tijd hebben om achter van alles aan te gaan, door goed te luisteren en dingen voor te leggen, kan ik voor hun afspraken maken, met leveranciers. Bij alle voorbereidingen word het bruidspaar intensief betrokken, maar kan het niet fysiek dan via beeldbellen, of mailen.

Voor alle 3 de pakketten geld, dat als het bruidspaar wilt, kan er extra tijd worden ingekocht, bijvoorbeeld op de grote dag. In de voorbereiding kan ook maar vaak willen bruidsparen ook zelf dingen doen. Wel kan ik dingen aansturen, om bepaalde dingen in bepaalde periode van de voorbereiding te doen.

Kosten per uur extra €35,00  incl. btw

Extra trouw diensten

Ceremoniemeester

850/ incl. BTW
Ceremoniemeester

Dit houd in ongeveer 8 weken voor de grote dag ga ik in gesprek over hoe het met de voorbereidingen gaat, en waar ze nog ondersteuning bij nodig hebben of wat ze nog moeten regelen. Ik ga ook nog met hun langs alle leveranciers om de afspraken te bevestigen en vast te leggen in een persoonlijk document. Ik maak met hun de tijdsplanning voor de grote dag, maar ook voor de laatste weken.
Op de dag zelf ben ik 12 uur aanwezig en neem dan alle zorg uit handen en handel volgens de wensen van bruidspaar.

Vrijgezellenfeest

99/ incl. BTW
Vrijgezellenfeest

Voor het regelen en organiseren van de vrijgezellenfeest, ook kan ik dit uit handen nemen, of een van de bruidsdames/heren/ vrienden advies geven en helpen.

Wedding consult

95/ incl. BTW
Wedding consult

Is een 3 uur durende sessie, waarin ik het bruidspaar helpt, in de voorbereiding, ik geef ze richtlijnen en handvatten, om hun grote dag te plannen. Ook kunnen ze de sessie allerlei vragen stellen, en probeer ik er een oplossing voor aan te reiken.