Event planner

Event planner

Evenementenplanner wat betekent dat?

Een evenementenplanner organiseert, regelt  en verzorgd de zaken rondom een evenement. Het kan gaan om een klein familiefeest, tot een groot landelijk evenement. En alles wat er tussen zit. Ik kan u adviseren, helpen en begeleiden, tot het volledig uit handen nemen van het evenement/ feest.

Feesten
  • Kan gaan om een klein familie feest, zoals een communie, babyshower, kraamfeest, huwelijksjubileum, vrijgezellenfeest, sweet 16 party, quinceanara.
  • Bedrijfsfeesten, wijkfeest, en ga zo maar door. Niks is te gek.
Evenementen
  • Kan gaan om een lokale markt, een wandelfestijn, een concert, straat en of pleinfeesten, beurzen.

Feesten

Huwelijksjubileum

Jullie zijn bijvoorbeeld 25 jaar een bruidspaar en willen een feest voor familie en vrienden organiseren,  maar door drukte van een baan, gezin, en andere bezigheden, heb je weinig tijd, of je hebt geen idee waar te beginnen, dan kan ik je helpen met het organiseren van jullie jubileum. En dan word het net zo’n mooie dag/weekend als jullie trouwdag. Of misschien wel mooier.

Door samen een programma te maken voor deze dag, en uit te werken naar een mooi feest, word jullie jubileum een dag om nooit  meer te vergeten.

Familiefeest

Binnen jullie familie doet er een bijzondere gelegenheid zich voor en jullie willen er een feest van maken, te denken aan verjaardag, familiedag/weekend, maak niet uit wat maar je wil geen standaard feest.  Je wilt een feest organiseren waar nog lang over nagepraat word.

Doopfeest/geboortefeest

Jullie zijn pas ouders geworden van een kindje, en willen niets liever aan iedereen jullie kindje laten zien, je krijgt al bezoek na de geboorte, maar wilt toch een dag waar iedereen voor uitgenodigd word die jullie kennen, en die jullie willen betrekken in jullie vreugde.

Maar hebben jullie geen zin of tijd, om buiten de verzorging van jullie kleintje en evt. andere kinderen ook nog een geboortefeest te organiseren, of jullie hebben geen idee waar te beginnen. Ik kan jullie helpen en de zorgen uit handen te nemen, om een geweldig feest te organiseren. Waar kunnen jullie aan denken: decoratie, taart, afspraken die met de zaal zijn gemaakt, entertainment enz.

Ook als er een doopdienst voor zit, dan kan ik terwijl jullie je kindje laten dopen/opdragen. Maak ik met mijn leveranciers de zaal/huis kleed ik aan. Controleer en zet alles klaar. En als jullie dan terug komen, van de kerk, kunnen jullie in alle rust genieten van jullie gezelschap, en de mensen om jullie heen.

Communiefeest

Jullie zoon of dochter heeft de leeftijd van 7/8 jaar bereikt en wilt graag zijn of haar eerste communie doen. je wilt ook graag dat je kind die dag echt in het middelpunt van de belangstelling staat, en niks aan het toeval overlaten. Jullie als ouders willen ook genieten van ieder moment op die dag. Van de kerk, de foto’s, en het feest erna.

Wat is er dan fijn als dat er iemand al die zorg uit handen kan nemen. Ik ga samen met jullie en het kind in gesprek, om te kijken hoe we die dag gaan invullen, er staan bepaalde onderdelen vast, maar buiten dat om zijn er zoveel mogelijkheden. Om er middags er een feest van te maken.

Sweet 16 party

Word u zoon of dochter 16 jaar en wilt u daar een bijzondere dag van maken, niet een standaard maar echt een unieke dag waar ze met veel plezier op terugkijken, en het afsluiten van hun kindertijd en overgaan  naar de volwassen leeftijd. Daar voor kunt u ook bij mij terecht om een dag te organiseren die niet snel vergeten word.

Quinceanera

Als een meisje in Colombia 15 jaar wordt, word er voor haar een groot feest georganiseerd, met mooie jurken, speciale foto’s, limousine, niks is te gek. Ze vieren de overgang van meisje naar vrouw.

Ook leuk als u geen Colombiaanse roots hebt lijkt mij.  Het verschil is een jaar eerder, en een sweet sixteen feest is wat meer bekender dan dit feest, in de westerse wereld wel te verstaan.

Bedrijfsfeest

Ook voor bedrijfsfeesten kunt u bij mij terecht, en of het nu gaat om een klein feestje zoals een eindejaarsborrel, een familiedag, sinterklaasfeest, of en heel groot jaar, of jubileumfeest, ik draai er mijn handen niet voor om.

Ik ga met u in gesprek om u wensen voor die dag om te zetten in een werkplan, en stappenplan, en ga op zoek naar de juiste mensen en leveranciers om een mooie dag te organiseren . waar nog lang bij de koffieautomaat over nagepraat wordt.  

Plein/straat/wijkfeest

Wil je met de buurt, een feest organiseren, maar weet je niet waar te beginnen, ook dan kan ik jullie helpen, met ideeën, en een plan voor wie jullie het organiseren, wanneer, wat er geregeld moet worden, de uitwerking en het maken van een draaiboek er voor, een meldplicht bij de gemeente, en uiteindelijk ook de uitvoering ervan.

Kledingverhuur

  • Door dat we al jaren sinterklaas en kerstman spelen, hebben we een ruim assortiment aan verschillende kostuums en accessoires verzameld. En niet alleen voor deze feesten maar ook voor andere feesten en thema’s.
  • Ook is er de mogelijkheid voor het inhuren van mensen die in kleding komen.
  • Voorbeelden hiervan zijn: – sinterklaas en zwarte piet, kerstman, Charles Dickens, clowns, sprookjes.

Materiaalverhuur

  • Speelkussen, suikerspinmachine klein, popcornmachine.
  • Escaperoom spellen verhuur
  • Tenten in verschillende formaten

Ballondecoraties

Door een uit de hand gelopen hobby/interesse om ballondecoraties te maken, kan ik ook een feest, of evenement opleuken met verschillende vormen van ballonnen.

Zowel bogen en pilaren, als losse wel/ niet gevuld met helium,  tafeldecoratie, of kleine plaats decoratie, als versieringen aan de muur.

Kleuren gaan altijd in overleg met de klant, ik heb een ruim assortiment, met kleuren, grootte, in latex en folie.

Ook genderreveal ballonen behoren tot de mogelijkheden.

EHBO

Heb je voor een evenement een hulpverlener nodig, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Ik heb zelf zeer veel ervaring met EHBO tijdens evenementen, van groot tot klein.

Conclusie

Ben je gevraagd om een feest of evenement te organiseren, maar je weet niet waar je moet beginnen, of je kan hulp gebruiken, neem contact op en kijk waar ik u mee kan helpen. En staat u evenement/feest er niet tussen, treur dan niet, maar bel dan zeker op, want ik sta altijd open, om u met raad en daad bij te staan, en wil ook zeker kijken of ik wat voor u kan betekenen.

Evenementen

voor evenementen in welke vorm dan ook, kunt u ook bij mij terecht. Voorbeelden hiervoor zijn: jaarmarkten, kerstmarkt, een wandelevenement, sportdag, vakbeurzen.