Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Aleida van der Meer van Lammeren.

En 45 jaar oud. Ik woon in het prachtige plaatsje Oost-Souburg net onder de rook van Vlissingen.

Ik ben een spontaan, vrolijk, opgewekt, creatief, zorgzaam en een perfectionistisch persoon.

Ik wilde met mijn eigen ervaring van een top bruiloft iets gaan doen, en ik gun ieder bruidspaar net zo’n mooi en bijzondere dag als dat wij die hebben gehad. Een ontspannen relaxte dag met familie, vrienden en naasten.

Na een gesprek met een wedding planner en een evenementenplanner wist ik dit wil ik ook, ik wil mijn kennis en kunde omzetten in daden. En ben de studie gaan doen. Met een goed resultaat.

Nu heb ik mijn eigen bedrijf en kan ik bruidsparen mee nemen op reis met als eindbestemming hun droombruiloft.

Het is mijn passie en doel om voor iedereen een droombruiloft te verzorgen, ongeacht budget en wensen. Een glimlach en een blij gezicht is het grootste gebaar en geschenk op die dag.

Wat kan ik voor jullie als bruidspaar betekenen?

Een mooie reis op weg naar jullie droombruiloft. Ik help met het zoeken naar de beste leveranciers, geef advies, en ben pas tevreden als jullie kunnen zeggen dit was top.

Op de grote dag en in het voortraject neem ik al jullie plannen en ideeën op in een persoonlijk draaiboek, die op de grote dag een leidraad vormen om de dag te doen verlopen zoals jullie dat wensen. En jullie je de hele dag niet druk hoeven te maken, en alleen jullie je druk moeten over het mooi ja zeggen en vooral genieten.

En als evenementen planner

Ook kunt u bij mij terecht voor het organiseren van evenementen, voor bedrijven en organisaties. Maar ook voor particulieren. Van een bedrijfsfeest, tot een babyshower, en van plein of wijkfeest, tot een communiefeest/doopfeest.

Ook voor huwelijksjubileum, sweet 16, quinceanera, en familiefeesten,  familieweekenden.kun je bij mij terecht.

Staat u vraag en of evenement er niet tussen, dan wil en kan ik u misschien toch helpen. Er is geen vraag te gek, evenement te moeilijk waar ik mijn kennis en kunde niet voor in kan zetten.

Aleida van der Meer van Lammeren
Aleida van der Meer van Lammeren